Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Apple Watch: Wat is het precies?

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Apple Watch (geadverteerd als WATCH) is een om de pols gedragen smartwatch die wordt geproduceerd door het technologiebedrijf Apple. De Apple Watch werd aan het publiek gepresenteerd op 9 september 2014 tijdens een aan Apple producten gewijd congres. Het is een van de meest populaire smartwatches van het moment.

De Apple Watch geeft dragers de mogelijkheid om te bellen, naar muziek te luisteren, hun trainingen bij te houden, apps te gebruiken en nog veel meer. De Apple Watch is momenteel alleen compatibel met iPhones.

Het horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Alle modellen kunnen jouw dagelijkse activiteiten volgen, zelfs oefeningen zoals yoga, zwemmen en hardlopen.

Ook kun je er podcasts en muziek op luisteren, gamen, en meer. Als je alle functies van een Apple Watch wilt gebruiken, moet je deze synchroniseren met jouw iPhone.

Apple-watch-SE-rose-goud

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.